December 2020

Programma de Stad van Sinterklaas

 • Sinterklaas fiets drive thru

  A.s zondag 29 november is het koopzondag in Wageningen centrum. Ook is er een speciale "Sinterklaas FIETS DRIVE THRU" Ga op je fiets langs bij Sinterklaas. Zwaai naar de Sint, en zing lekker mee. Misschien hebben de Pieten wel wat lekkers mee!!? De drive thru heeft als fietsingang - WALSTRAAT de HOOGSTRAAT in en dan exit ROUWENHOFSTRAAT.

  De Sint is er rond 14.15 tot 16.00 uur.

  p.s Superleuk als je meedoet, maar denk aan de 1,5 mtr maatregel! Samen maken we dit tot een succes!!!
  Sinterklaas fiets drive thru
 • Sint en Piet in de  bblthk

  Ontmoet Sinterklaas op 29 november, speur naar de gouden naaidoos van de Naaipiet in het centrum of laat je in het Spaans voorlezen op 5 december.  Kom jij verkleed als jouw eigen Pieterbaas naar de bieb? Stuur je foto van jou als Pieterbaas vast naar mevrouwhoofdpiet@gmail.com en wie weet win jij de Gouden Kraag!

  Heel toepasselijk want Sinterklaas komt uit ... Spanje! 

  Hoofdpiet Onyema is er ook bij en nog een paar stoere pieterbazen. Omdat het in de haven niet kon dit jaar, zijn er nu op kleinere schaal mogelijkheden om Sinterklaas te ontmoeten - hem te verwelkomen in ons land, een tekening aan hem te geven en misschien krijg je wel een handje pepernoten...
  SNEL NAAR DE BBLTHK
 • Stad van Sinterklaas

  In de Wageningse binnenstad is vanaf 14 november van alles te beleven! Veel winkels zijn mooi versierd voor Sinterklaas en Piet. Voor extra Sinterklaas activiteiten in de binnenstad vragen we je om deze site goed in de gaten te houden. 
  Website binnenstad
 • Gratis Sinterklaas lespakket 

  Via een heel leuk en interactief lespakket, speciaal ontwikkelt voor alle basisscholen van Wageningen en omstreken wordt je heel goed op de Sinterklaasviering voorbereid. Je kunt nu het pakket downloaden en de afleveringen van Piet Academy zien via onderstaande link.
  Snel naar de Piet Academy
 • Vlag van "De stad van Sinterklaas"

  Er is een echte vlag van de "Stad van Sinterklaas als basisschool krijg je die bij het "Stad van Sinterklaas" lespakket en voor iedereen is de vlag te koop bij de Gelderse IJzerhandel, Bergstraat 24.
 • Piet Academy door dansschool Bransz

  Bij de Piet Academy leer je een combinatie van acteren, freerunning, dansjes, liedjes en andere kwaliteiten die een echte Piet hoort te beheersen.
  Naar dansschool Bransz
 • Wedstrijden in het centrum

  In het Wageningse centrum is van alles te doen en te beleven, doe mee met de mooiste Piet wedstrijd, of de speurtocht! Of wat dacht je van de zoektocht naar de gouden naaidoos? Binnenkort zijn alle wedstrijden hier te vinden! tot gauw! 
  Naar de wedstrijdpaginaDownload de kleurplaat
 • Sinterklaas livestream voorstelling

  Als een voorstelling in het theater niet kan dan doen we het anders!
  Via een hoge kwaliteit livestream zie je en te gekke voorstelling met een bezoek van de Sint door theater Tegendraads.
  Een leuke show met veel liedjes maar vooral een superleuk feest!
  Lees meer
 • Sint Experience Wageningen

  De Wageningse Sint en de Wageningse Ronde tafel verzorgen een geheel persoonlijke live stream met de Sint en zijn Pieten. Ook kan je kiezen voor een persoonlijke video boodschap van de Sint. De opbrengst gaat naar goede doelen, YOIN en de Speelgoedbank.
  Info over de Sint experience

Beleef de Sint in de Stad van Sinterklaas

Bekijk onze sociale media

Copyright �© RBAdesign

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram